Pelttarin Auto Oy

Asiakaslähtöisiä palveluja jo yli 60 vuotta

Pelttarin suvussa on oltu yrittäjiä jo 1900-luvun alusta alkaen, jolloin Juho Pelttari perusti kestikievarin ja sekatavarakaupan Äetsään. Ensimmäinen auto Pelttarille ostettiin jo vuonna 1925, jolloin kestikievarin hevoskyyditys vaihtui taksiautoiluun. Usko Pelttari jatkoi sekatavarakaupan pitoa ja taksia ajettiin kolmellakin autolla. Hän harjoitti myös kuorma-autoliikennettä aina Lappia myöten. Autokauppakaan ei ollut hänelle vierasta, kauppoja tehtiin vuosien varrella useita satoja.

Pelttarin Auto Äetsässä

Pelttarin Auto Oy:n historia alkaa vuonna 1958, kun Reino Pelttari rakensi autokorjaamon Äetsään. Toimialana oli autokorjaamon lisäksi käytettyjen autojen kauppa. Toiminta laajeni huoltoasemalla (Union 1965 - 1984) ja uusien autojen kaupalla vuonna 1965. Keväällä 1994 autokaupan toiminnot siirrettiin Huittisiin ja korjaamotoiminta vuonna 1999.

Autotalo Pelttari Huittisissa

Jukka Pelttari avasi Autotalo Pelttarin uudet toimitilat Huittisissa 1990. Autotalo Pelttarin markkinointinimen alla toimivat nykyään Toyotan jälleenmyyjä Pelttarin Auto Oy sekä Kakkostien Auto Oy, jonka merkkiedustukset ovat Hyundai, Citroën, Peugeot ja Dacia.  Kakkostien Autolla on merkkihuolto myös Renault, Suzuki, Isuzu, Fiat, Chrysler ja Dodge merkeille.

Nykyiset, vuonna 1999 laajennetut 2600 m²:n toimitilat sijaitsevat näkyvällä paikalla valtateiden 2 ja 12 risteyksessä Huittisissa. Autotalo Pelttari -yrityksiä johtaa Jukka Pelttari. 

Autotalo Pelttari Porissa

Porin toimipiste avattiin vuonna 2006. Porissa edustuksiamme ovat Renault, Dacia, Hyundai, Suzuki, Isuzu, Fiat, Fiat Professional ja Jeep. Lisäksi valtuutettu merkkihuolto Chrysler ja Dodge merkeille. Porin myymälä Herralahdessa Korjuuntiellä laajentui vuoden 2012 alussa.